Just nu – Moosh

Jag befinner mig på min favorit smoothie bar Moosh i Fulham Broadway.

Jag hade lite ärenden att göra, bland annat så hittade Garth en gitarr på tåget i går. Det visade sig att den tillhörde en liten äldre fransk kvinna, så eftersom Garth pluggar på måndagar så mötte jag upp med henne och lämnade över den. Jag måste erkänna att jag kände mig lite cool med ett gitarrfodral på ryggen på vägen dit och nu har vi en kompis i södra Frankrike till nästa gång vi åker dit.

Sen har jag of course tappat bort min bankdosa så jag var tvungen att gå och hämta upp en ny. Som mellanmål fick det bli en morot, selleri, ingefära och rödbetssmoothie på Moosh med en liten wheatgrass shot på sidan om. Om jag inte kan unna mig godis och choklad, så är en mumsig smoothie verkligen det näst bästa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *