Gulle er!

Jag blir så himla rörd av era fina kommentarer angående Blog awards.

Ni är så himla fina och jag får en liten tår i ögat när jag läser alla era fina motiveringar och kommentarer. Ni får mig verkligen att känna mig uppskattad och oavsett om jag blir nominerad till Blog Awards eller inte, så känner jag verkligen att ni tycker om bloggen och blir peppade och inspirerade. Det gör det så himla kul att blogga när jag vet att ni tycker om vad jag delar med mig av.

Här är några av de underbara motiveringarna som ni har lämnat;

”Tess är inte bara en otroligt vacker tjej med ett spännande modelliv i London, utan hon verkar vara en person med stark självkänsla som gör att ett besök på hennes blogg lämnar efter sig en positiv känsla för livet!”Malin

”För att Tess med sina flitiga uppdateringar visar stor lyhördhet gentemot sina läsare och verkligen inspirerar med inlägg om det vardagliga, det estetiska och det personliga. En förebild på många sätt och vis.” Ellen

”Tess har en valdigt valskriven och inspirerande blogg. Hon varierar aven amnena hon tar upp. Det skulle vara valdigt svart att satta hennes blogg i en kategori, da hon tar upp allt mellan himmel och jord. En model med huvudet pa skaft.”Frida

Förstår ni hur fina mina läsare är? Tack så mycket tjejer för att ni delade med er av era motiveringar, det gjorde min dag, vecka, månad!

Massor med kramar på er!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *