Dagens

Häromdagen vandrade jag in på All Saints för att browsa lite och ramlade på den här perfekta skinnjackan.

Jag har velat ha en ny biker jacka länge nu, men har inte hittat någon som har passat så när jag testade den här så visste jag redan att den skulle bli min. Jag älskar att den är quiltad, lite oversize och precis lagom lång. Sen är lädret helt galet mjukt och lite smått skrynklat. Detta kommer att bli en storfavorit, det känner jag på mig redan nu.

Jacka – All Saints, jeans – Topshop, tröja – H&M Barn, väska – Marc jacobs, skor – Convere light och solgasögon – Rayban.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Riktigt snygg jacka!! Undrar vad du tyckte om TIGI-schampoot o balsamet du köpte? Tänkte nämligen passa på och köpa det billigt på nätet men är lite osäker. Är det bra? Kan det jämföras med t ex Redken? (ps. ser fram emot alla dina snygga outfits att inspireras av i sommar, som den ovan!) Kram

  1. Hej Johanna!

   Jag tycker att Tigi produkterna är riktigt bra, men kan inte bestämma mig om jag gillar lukten eller inte. Håret är absolut mjukt och jag har fått komplimanger från Make up artister på plåtningar. Så jag tycker absolut att du ska köpa dem. De är lite som Redken faktiskt.
   Jag lovar att plåta lite mer dagens till er, jag är lite dålig på att ta bilder när det är tråkigt väder, men jag ska skärpa mig 🙂

   kram
   Tess

 2. Caroline

  Jag verkligen älskar din väska:) Vad är det för modell på den? Tack för en fin blogg! Kram

  1. Hej Caroline!
   Vad roligt! Den är från Marc Jacobs och heter ”Hillier Hobo” och finns i massor med fina färger.
   Kram
   Tess

 3. Hej. Det var verkligen den perfekta skinnjackan!!! Får man fråga vilken modell det är?
  /Anna

  1. Hej Anna!
   Vad kul att du tycker det, modellen heter ”Walker”.
   kram
   Tess