Just nu

Photo_1

Just nu sitter jag på Stansted och väntar på att mitt flyg till Biarritz ska gå.

Jag äter äcklig sushi på Yo! De har ingen lax, vilket är den enda sushin jag tycker om och efter att ha provat en torr california roll så kommer jag nog att hålla mig till laxen i framtiden. Tur att de har miso i alla fall.

Det är alltid kul att se mig själv i tidningshyllan. Jag köpte en vatten och en Vogue. Vanligtvis hade jag köpt choklad, men efter 10 dagar sockerfritt så är jag faktiskt inte ens sugen. Framsteg!

Photo_3

Photo_2

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Gå till ett riktigt sushi ställe och testa andra fisksorter än lax, så kanske du gillar det bättre. Har inte hittat något i London än, men nästa gång du är i Sthlm, testa hattori devil sushi på Tegnergatan. Innan jag åt där hade jag bara testat med lax men där vågade jag äta vit fisk också. ALL fisk är färsk och det är sådan skillnad jämfört med ställen som Yo Sushi.
  Betyder dock inte att YO är äckligt, älskar deras andra rätter ( men just fisken är ingen höjdare).

  1. Hej EmmaS!

   Jag tycker faktiskt inte om någonting annat än laxsushin på Nobu heller, har testat ett par gånger. Jag tror inte att det är för mig helt enkelt.
   Sen är Yo! sushi verkligen en av de sämsta, så jag får skylla mig själv om jag äter där.
   Om du vill ha riktigt bra sushi i London så tycker jag att du ska testa Ukai som ligger på Poland street w1. Inte lika dyrt som ex Roka, Nozomi och Nobu och med väldigt bra sushi.
   kram
   Tess

 2. Halsbandet är supersnyggt!