Yuck yuck yuck!

Den här dagen blir bara bättre och bättre…

Tror ni inte att jag efter min första casting, kliver på tåget, sätter mig ner och inser för sent att hela sätet är helt kladdigt. Det var antingen mat, eller så var det spya. Jag hoppas på mat. Så då var det bara att åka hem och slänga jeansen i tvätten och missa den andra castingen. Så typsikt, nu ska jag alltid kolla innan jag sätter mig, jag har lärt mig min läxa.

Som plåster på såren tänker jag lägga mig och sola lite på balkongen innan jag beger mig och möter upp Gia. Jag vann förresten ett bra jobb på fredag, så den här dagen kanske inte är så dålig trots allt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Caroline

  usch stackare…jag är positiv o tror det var mat;)

 2. Ah neej va ackligt!! Stackars!! Grattis till jobbet! Var de castingen du var pa forra fredagen du fick jobbet for? Jag tankte inte saga ngt men jag var namligen dar ocksa 🙂

  1. Hej Zuz!

   Nej, det här var för en casting som jag gick på i Onsdags, vilken av castingarna var det du var på?

   kram

   Tess

 3. Den som borjade runt tio pa fredag morgon, jag skulle saga hej men jag jobbade med at checka in modellerna pa ipaden sa fick aldrig chansen, Nasta gang 🙂

  1. Jaa, på Beak street? Vad roligt! Jag fick en option på det jobbet, men jag vet inte mer än så. Det hade varit jättekul om du sa hej. Nästa gång kanske?
   Kram

   Tess

 4. Ja, det far jag gora nasta gang jag ser dig pa en casting:) En till sak som var ganska roligt ar att min housemate har i london, kanner Garth, din pojkvann? Han rakade se honom pa en av dina bilder nar jag kollade pa din blogg, de brukade tydligen spelade rugby tillsammans, han kanner ocksa thom evans. Kram Z

  1. Hej Zuz!
   Nej vad roligt! Vad heter han? Jaa, säg hej, det vore superkul! 🙂
   kram
   Tess

 5. Neil Whitworth heter han:) , krya pa dig! X