Bank bank bank

Sedan tidigt i morgon har det hamrats, bankats och låtit som om vi hade en hel armé spikglada snickare i huset.

Jga har ingen aning om vilken av grannarna som har bestämt sig för att bygga om, men jag hoppas verkligen att det är ett endagsjobb. De är faktiskt inte tillåtna att börja föra oljud förrän vid klockan 09.00, men de började vid 07… Inte kul när jag har en liten minisovmorgon planerad. Jag avskyra att vara en sådan där person som klagar och 07.00 är väl egentligen inte såå tidigt, det är mer den där stressen man får när man vaknar upp till den typen av konstant oljud. Det är som om de hamrar rakt på mina nerver.

Så nu har jag satt på hög musik och gör mig i ordning för dagens castingar. Jag har bara två i dag, så de bör gå ganska fort. Lite senare ska jag möta upp Gia på Bluebird, det ska bli supermysigt. Jag vill verkligen inte att hon ska flytta till Houston, jag tycker att hon ska stanna här med mig.

Nu ska jag höja volymen lite till och skynda mig så att jag inte blir sen. Ha en grym dag kompisar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Vilka låtar spelas mest hos dig just nu? 🙂

  2. Hatar bankandet, min granner har bankat sen November, NOVEMBER!!! Har I England far de borja 7 enligt lag, men jag snacks med min granne o han logs att I mojlig man spara allt olkud till senate pa morgonwn, super snallt=)