Skottdag – Har ni friat?


Känner ni någon tjej som har friat till sin kille i dag? man får ju det på skottår, eller är det bara förlegat trams?

Skulle ni fria eller vill ni helst att killen ska gå ner på knä?

Jag nöjer mig med att få leka brud på jobbet tills vidare

.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag tror och hoppas att jag och mitt ex håller på att hitta tillbaka till varandra efter ett litet uppehåll. Om inte denna breather hade skett hade jag åtminstone på skoj friat. Det vore väl romantiskt drömskt om han planerade och överraskade mig med ett frieri men jag kan mycket väl tänka mig göra samma sak för honom. Dock skulle det vara ett speedy weeding och cashen som skulle gått till något påkostat, går istället till en längre resa till favoritmål.

 2. Hej Tess, hoppas allt är bra med dig.

  Jag har länge letat efter en grym tandläkare, men tyvärr inte funnit någon.. läste på din blogg förut att din pappa är tandläkare och undrar om det är honom du alltid går till? Och om han verkligen är urgrym! För de finns ju en hel del kassa tandläkare tyvärr.. Skulle uppskattas så för svar.. vore till stor hjälp! 🙂

  Kram

  1. Hej Cindy!

   jaa, jag går alltid till pappa. Han är superbra, jättesnäll och världens bästa. Holger Montgomery heter han och praktiken ligger på Kungsgatan i Stockholm. 08-206464 är telefonnummret.
   kram
   Tess

 3. Hej Tess! Jag undrar vart den oversta brollopsklanningen kommer fran. Jag gifter mig nasta ar och har kollat pa ungefar hundra klanningar men den ar nog en av de finaste jag sett. Jag bor i London sa forhoppningsvis gar den att hitta har. Tack sa innerligt. Camilla

  1. Hej Camilla!

   I tidningen står det att den kommer från Candy Anthony. Hoppas du hittar din perfekta klänning och grattis till förlovningen!
   kram
   Tess

 4. Alexandra Eriksson

  Åh så fint! Jag gifter mig också snart, i juli. Även om jag redan har en jättefin klänning, så undrar jag om du inte vill lägga upp lite fler bröllopsbilder, det vore jättekul! Kramar

 5. Åh! Detta gav mig massa inspiration! Ska verkligen ha en klänning från Candy Anthony på mitt bröllop! 50-tals tema ska det va! 🙂