Marni + H&M IRL – Kläderna

Kollektionen känns väldigt Marni i färger, mönster och sina stora statement accessoarer. Men jag måste säga att det som imponerade mest på mig när det kommer till H&M och Marni kollektionen är kvalitén och skärningarna.

Plaggen är fulla av härliga färger i oväntade kombinationer, mycket etniska mönster, intensiva blockfäger och fin brokad. Det är mycket silke och på killsidan fina stickade cashmereblandingar som jag inte skulle ha någonting emot att köpa i xs till mig själv.

Jag föll mest för de lite stelare strukturella plaggen i brokad och även om jag trodde att det var toppen under som skulle vara min storfavorit, så lutar jag mer åt att köpa byxorna efter att ha sett kollektionen IRL.

Toppen var precis så som jag hade föreställt mig, men jag blev faktiskt mer sugen på att köpa byxorna efter att ha klämt på båda.

Jag tycker verkligen om både silkestoppen och klänningen i blockfärger. Nyanserna är så härligt intensiva och får mig att tänka på juveler och ädla stenar.

…Men min nya storfavorit är faktiskt den här jackan. Den är helt gudomlig i verkligheten, de har verkligen lagt krut på detaljerna.

…och jag kunde inte låta bli att prova den lite snabbt. (Jag kommer aldrig att bli inbjuden till H&M igen…hoho).

Den här tröjan från herrkollektionen får gärna flytta in hos mig. En gosig oversized cashmereblandning att mysa runt i hemma.

Så har ni några favoriter? Själv skulle jag inte tacka nej till solglasögonen, brokadbyxorna och den blå jackan.


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Tycker allt verkar så stort och pösigt =P Ingen kö för mig denna gång tror jag!

  2. Jag tycker att det är mycket som är fint, nästan för mycket. Undrar om du har något tips på vilket H&M i London (pluggar lite utanför) det skulle vara en bra idé att sikta på den 8 mars? Eller är det inte lika hypat där som det är hemma i Sverige så man kanske kan åka in till Selfridges eller Regent Street utan att riskera världens största folksamling? Himla trevlig blogg du har förresten!