Duktiga mig!

Bara för att jag har varit duktig och gått på mina castingar och stressat runt på möten så jobbar jag även torsdag, fredag och måndag som kommer.

I morgon gör jag en skönhetsstory för en tidning, på fredag plåtar jag för Jemma Kidds sminkbok och på måndag för handväskor. Det är så kul när det rullar in mycket jobb och jag får lite att bita i. Jag hade ju även M&CO i måndags och M&S torsdag och fredag förra veckan.

Förstår ni att jag skrattar när Svenskar undrar hur jag försörjer mig utöver modellandet, men å andra sidan så går det inte att jobba heltid som modell i Sverige på samma sätt. Många bloggare/modeller gör ju mest tidningsomslag och det tjänar man verkligen inte mycket på, då behöver man en annan inkomst vid sidan om.

Jag är glad att jag mer än väl kan försörja mig på det jag tycker är roligast att göra och jag är stolt över att min karriär går så bra som den gör. Duktiga mig!

Nu – kaffe, om 15 minuter – gymmet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. En sak som jag har funderat på när det kommer till modellande. Om man är med i en agentur och helt pltösligt känner att man inte tycker att jobbet är roligt längre och vill satsa på något annat, är det bara att sluta som modell då eller har man något sorts kontrakt med agenturen att man måste vara kvar ett visst tag?

  1. Hej Sofia!
   Förr i tiden var det vanligt med kontrakt, men nu är det väldigt få agenturer som kör på det.
   Själv har jag kontrakt om att bara vara med MOT i England, men ingenting om några andra måsten.
   kram

   Tess

 2. Ja, att vara svensk modell i Sverige och svensk modell utomlands är det nog otrolig skillnad på, sen är du också otroligt duktig på det du gör och har ett klassiskt tidlöst utseende, så du lär kunna stanna kvar ett tag till. Så himla roligt för dig att du lyckats ta dig dit du ville 🙂 Tycker också att du inspirerar många genom att visa att man inte behöver vara undernärd och 1,89 lång för att lyckas i branschen – modellyrket är ändå så pass utvecklat och brett att man kan lyckas ändå!

 3. Duktiga dig!!