H&M + Marni IRL – Accessoarer

Jag sprang som sagt var förbi H&Ms presskontor här i London i dag och klämde lite på nya Marni collectionen som kommer ut den 8e mars.

Nu hade jag turen att få vara helt ensam med kollektionen, så jag kunde vända, pilla, smeka och klämma hur mycket jag ville. Ja, jag måste erkänna att jag testade lite med, jag vet inte om man får det, men jag kunde inte låta bli. Jag vill ju att ni som läser ska se hur plaggen faktiskt ser ut på.

Men nu har jag så mycket bilder att jag delar upp dem i två delar och här börjar vi med alla favorit accessoarerna.

Jag älskar storleken och färgen på de här örhängena, men jag blev lite förvånad över att de är clips. Jag tycker att clips gör ont, så det kommer nog tyvärr göra att jag inte kommer att köpa dem själv. Men de är perfekta för er som inte har hål i öronen eller tåligare örsnibbar än vad jag har.

Jag har haft ögonen på killkepsen sedan jag såg den på bild, den är lite högre än vad jag trodde, men fortfarande väldigt cool.


Jag MÅSTE ha de här glasögonen, skojar ni vad härliga de är. Sen att själva ramen är så bred och sidpinnarna (vad heter de på svenska, de där bakom öronen..?) är smala.

Ibland önskar jag att jag var Anna Dello Russo och hade tillfällen att bära lite crazy plagg, tyvärr tror jag inte att mina castingdirectors riktigt skulle förstå mig. Marni fortsätter i Balenciagaanda med en fiskarmössa/risplockarhatt (?) som lär hamna på en modeikons huvud när som helst.

Det röda skärpet måste hamna i min garderob, vilken lite färgklick att slänga in.

Till en enkel outfit är det här halsbandet intressant nog för att få bli medelpunkt + för välarbetade blommor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *