Frågor om London

Jag får så himla många emails från er med frågor om London just nu, så jag hinner helt enkelt inte svara på alla.

Det är jättesvårt för mig att svara på ett email i stilen ”Hej jag ska komma till London, kan du rekommendera restauranger, lunchställen, klubbar, sevärdigheter, hotell och hur man tar sig dit?”

Det skulle ta mig flera timmar varje dag att svara på alla dessa emails och det  mesta av den typen av frågor kan ni få besvarade bara ni klickar på kategorin ”London” här till höger. Här kommer även några snabba svar på frågor som ni ofta ställer –

1. Nej, affärerna bör inte vara stängda över påsk. Affärer är i genomsnitt nästan aldrig stängda här i London, i alla fall inte de stora kedjorna och varuhusen. Om du vill vara extra säker, klicka in på deras hemsida och titta på deras öppettider. Jag har dem tyvärr inte i huvudet. Samma sak med sevärdigheter som madame Toussauds, alla de har hemsidor ni kan kolla upp öppettider på jätte enkelt.

2. Jag bor väldigt sällan på hotell i London själv, men det finns ett vandrarhem vid Piccadilly Circus som ska vara bra, jag tror att det heter ”Piccadilly backpackers”. Annars finns det en billigare kedja av hotell som heter ”Travellodge” som finns över hela London. Om ni vill gå upp lite i prisklass så tycker jag att The Arch i Marble Arch verkar bra, The Sanderson hotel vid Oxford street är supercoolt och The Mayfair vid Green Park är klassikern.

3. Nej, jag kan tyvärr inte sätta upp er på listan på klubbar. Om ni bara är tjejer så brukar det vara ok att bara gå dit, men annars rekommenderar jag att ni ringer klubben i förväg och frågar om ni kan få stå på listan. Det brukar fungera finfint.

4. Nej, jag kan tyvärr inte köpa saker till er här i London och skicka dem till Sverige. Det skulle ta alldeles för mycket tid och gör jag det för en så skulle det kännas orättvist om jag inte gjorde det för alla.

5. Undrar du om hur du reser från en punkt till en annan i London? Kolla in den här hemsidan

6. Nej Victorias Secret finns INTE i England ännu, men det kommer. Däremot kan du köpa vissa av deras skönhetsprodukter på Heathrow.

Nu vill jag givetvis inte att ni ska sluta emaila frågor, men titta gärna under ”London” först och se om du kan hitta svaret där och annars ställ gärna en mer specifik fråga som ex ”Vad är ett bra lunchställe i Oxford circus?” eller ” Hur säker är stadsdelen Fulham?”. Då blir det mycket mycket lättare för mig att svara på fler av era emails angående London.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag skulle tipsa alla damer som skall till London att ta kontakt med promoters om de vill stå på lista, t.ex. Kingslist.co.uk det är två sköna killar som har hand om det så kommer de in gratis samt får ta från deras drinkbord om man möter upp dem.