Favorittidningarna

Jag köpte Elle UK Collections att läsa på planet.

Både Elle och Vogue gör varsin sådan här extratidning där de sammanfattar föregående modevecka. Så nu är det S/S som kom ut precis. De kostar en del, men för oss modenördar kan det vara kul att gå tillbaka till modet som faktiskt kommer just den här säsongen och inte bara fokusera på nästa.

Jag brukar köpa Vogues variant, men den här gången snålade jag lite och köpte Elles istället och det var synd. Den låg inte alls på samma nivå och kändes riktigt tunn för sina £7. Så där blev jag besviken, jag får köpa Vogues nu istället.

Men däremot så tycker jag att UK Elles vanliga upplaga har blivit sjukt bra, väldigt nära i klass med UK Vogue. Den här månaden har de två väldigt bra intervjuer med Karl Lagerfeld och Alexa Chung som absolut är läsvärda.

I Sverige köper jag alltid på mig en Style by och Svenska Elle när jag kommer hem.

Vilka är era favvotidningar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *