Bilder från två olika katalogjobb

Nu är jag hemma igen, min telefon dog så jag kunde inte uppdatera så mycket mer från dagen.

Men förutom att ha suttit på ett plan och ett tåg så har det inte hänt så mycket i min värld. Här över ser ni några bilder från min förra plåtning för M&CO och bilden under kommer från mitt senaste jobb för George at Asda.

Det är kul att se hur olika styling, hår och make kan göra hur jag ser ut. Sen är det förstås ljus, vinklar och retouch som spelar in med. Det är en av de roligaste sakerna med det här jobbet, all variation.

Nu ska jag äta mumsig kyckling som Garth har lagat – Toodles!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess!
  Jag ska åka till London i påsk och undrar om det är mycket butiker som har stängt och så?
  Kram

  1. Hej Amanda!

   Nej de bör inte vara stängt över påsk.
   Kram
   Tess

 2. Hur kanns det att fota klader som du kanske inte skulle ta pa dig sjalv..? Jag tanker pa kollektionen ovan, kanns inte riktigt som Tess..?

  1. Hej Elin!

   Det är en del av att vara modell. Man har inte mycket att säga till om när det kommer till kläder och make up. Så man får göra det bästa man kan av vad man får helt enkelt. I slutändan så spelar inte min personliga stil någon roll för min klient, så om de är nöjda är jag nöjd.
   Kram
   Tess