6 produkter jag svär vid

De här 6 sakerna älskar jag och skulle ha svårt att klara mig utan.


1. O.P.I Top coat – Det bästa nagellacks top coatet jag har testat, utan konkurrens.

2. Dr Sebagh Serum repair – Jag trodde inte riktigt på serum innan jag testade det här, det återfuktar och ger huden lyster.

3. Moroccan oil – Revolutionerade mitt hår, inga fler torra toppar.

4. Make up stores foam make up remover – Milt och tar hand om dagsmaken utan svid eller gnugg.

5. Floradix – Vitaminer och järn på flaska, jag känner verkligen skillnaden i kroppen.

6. Diorshow mascara – Bästa mascaran på marknaden enligt mig.

Har ni några produkter som ni svär vid och skulle rekommendera till andra?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag har MUS-removern, men jag har nog verkligen inte fattat hur den funkar. Bara som den är på bomullspad får jag den inte att ta bort all kajal och mascara och dessutom känns det liksom stelt på huden efteråt. Använder jag den som tvål med vatten så… ja, då får jag vatten i ansiktet en extra gång vilket lite var syftet att slippa med att löpa en remover istället. Hur gör du?

  1. Hej Marie!

   Jag börjar med att lägga på min vanliga ansiktstvätt överallt utom ögonen och sen skummar jag in removern ordentligt runt ögonen och det fungerar väldigt bra för mig. Den är inte så bra för vattenfast mascara, men all vanlig har gått bort utan problem.
   kram
   Tess

 2. Haha, vad kul, dior show-mascaran har jag varit trogen i snart sex år, makeupstore eye foam har jag använt sedan jag började jobba på mus och moroccan hair oil fick jag i julklapp and i love it ^^
  Med så många lika är det kanske bara att kolla in om dina andra favoriter funkar för mig också :p

 3. Mus-removern har jag haft men vi klicka aldrig. Fick inte bort allt. Den bästa jag använt hittills är Precleanser från Dermalogica. Mascaran är UNDERBAR! Har haft svårt för att hitta andra i samma nivå men funnit benefit bal gal (samma typ av borste) men också den I can not believe it is real eller ngt heter den.. Överlacket är super!! Håroljan ska nog bli nästa efter den jag ar är slut.. 🙂

 4. Katarina

  Bra inlägg, blir ännu mer sugen på att testa moroccan oil. 🙂 Mina "måsten" är följande produkter:

  1. Clinique mild ansiktstvätt – bästa ansiktstvätten som jag alltid går tillbaka till
  2. Diorshow mascara här också!
  3. L’Occitane shea handcreme – kanske inte godaste lukten, men fantastisk formula och återfuktning
  4. Biotherm lait corporel – perfekt återfuktning och går in snabbt i huden

 5. Silicea kiseltillskott för hud, hår och naglar – funkar verkligen!

 6. Victoria

  Halloj!
  Roligt med lite skönhetstips.
  Var kan jag få tag i Maroccan oil till håret? Hört fler tala gott om denna produkt 🙂

  Kram och tack för en bra blogg!

 7. Älskar sådana här inlägg Tess, bra med tips, mer sånt! 😀

 8. Top coaten- ar den sa bra for att den blir hard/ torkar snabbt (ibland far man ju sitta still hur lange som helst innan nagellacket har torkat) eller for att den haller lange? Eller bada?
  Tack!

 9. Jag är en riktig sminkjunkie och jobbar på en flygplats så jag provar ofta nya märken. Men dem som jag inte klarar mig utan och som jag ÄLSKAR är:
  YSL faux cils, mascara
  Dior Nude, foundation
  Estee Lauder day wear, ansiktskräm, perfeeekt för bland/normalhy