Jag har ett nytt headshot

Nu har jag varit uppe på agenturen och fixat de nya bilderna till min bok. Vi passade även på att byta ut mitt headshot till detta som är lite ljusare till våren.

Det var så himla mysigt att träffa alla bokarna, jag skulle kunna sitta och tjattra med dem i timmar. Min bokare Alison är tillbaka efter att ha fått en liten bebis, så det var väldigt kul att se henne. Ägaren Mike är alltid supergullig och idag gav han mig en lift ner till stationen så att jag slapp ta taxi. Gulle honom! Vet ni om att MOT är kända för att ha väldigt gulliga och trevliga bokare? De är även helt anti att säga till tjejer att banta eller liknande, de har aldrig sagt till mig att ändra på någonting under alla de 7 åren jag har varit med dem!

Det känns bra att vara en del av en agentur som har ett så bra rykte och jag trivs väldigt bra hos MOT. De var de som trodde på mig mest när jag kom till London och sedan dess har jag varit en av deras bästa tjejer. Ofta tror jag att det beror på att de gav mig så mycket stöd och på så sätt så trodde jag väldigt mycket på mig själv, trots att jag är den kortaste tjejen på hela agenturen. Numera så har jag väldig tur som faktiskt är ganska liten då jag i princip är den enda blonda petite modellen i hela London. Sen att jag kan göra reklam, skönhet, vanliga kataloger, hår och reklamfilmer med gör att jag alltid har mycket att göra.

Så om någon någonsin säger att ni är för små för att ha en lyckad modellkarriär, hänvisa till mig.Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *