Lista – Sthlm Fashion week

Nu fick jag tyvärr inte avnjuta Mercedes-Benz Stockholm Fashionweek på plats, men däremot har jag knarkat bilder från veckan i flera dagar.

Så jag satte ihop en liten lista av mina favoriter och vad jag tyckte var mindre bra.Bästa kollektionerna – V avenue Shoe repair, Tiger of Sweden och Local firm är de visningarna som jag blev mest inspirerad av.

Sämsta kollektionerna- Odd Molly, det har egentligen inte någonting med just den här kollektionen att göra, utan bara att stilen är lite för ”mamsig”för min smak. Annars kan jag inte direkt säga att jag tyckte att någon kollektion var dålig, även om de fanns en del som var starkare är andra.

Snyggast klädda på Front row – Det kan inte ha varit lätt att få till spektakulära outfits mitt i vinterkylan, men mina favoriter är Emilia de Poret, Colombine Smille, Rebecca Simonsson, Marina Kerklidou, Noomi Rapace och Jonna Bergh-Wahlström.

Snyggaste accessoarerna – Local Firms pannband, Tigers hatt, Cheap Mondays hängslen, V Avenues halsband och Carin Westers väska.


Snyggaste skorna – De från Tiger,  Whyred och Local Firm

Snyggaste looken – Jag är personligen väldigt förtjust i den naturliga looken hos Lexington, Hernandez Cortez och Altewai.Saome. Naturlig sminkning känns inne just nu, men det får gärna vara lite crazy ögonbryn.

Mest omtalade showen – Altewai.Saome såklart!


Bilder – Stureplan.se och Max Factor

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess! Jag hoppas du har tid att svara på mina frågor 🙂 jag ska snart iväg på mitt afrika äventyr och undrar några saker…
  hur mkt minneskort hade ni med? jag har nu lats med ungefär 1000 st bilder, är det för lite (ska vara borta tre veckor)
  är det värt att ta med en filmkamera?
  alla säger att det blir jätte dammigt på safari och därför ska man ha lång aramadebyxor stämde det i zim?
  tack för en jätte bra blogg! kram mia

  1. Hej Mia!

   Vi tog runt 9 000 bilder… men det var på två olika kameror. Ja, om din kamera inte kan filma så tycker jag absolut att du ska ta med en filmkamera.
   Det var aldrig dammigt på någon safari vi var på. Varför skulle det vara bättre att ha långärmat för det? Nej, jag körde på shorts och linnen. Kör på solcreme och myggspray bara.

   kram

   Tess

 2. tack så jätte mkt för svar! okej tror att jag måste köpa mer minneskort imorgon 😉 kände ni några biverkningar av malaria medecinen?
  Fattade inte heller det med långärmad men man får många konstiga tips 😉
  kram

  1. Hej Maria!

   Nej, det blev inga biverkningar för oss 🙂 Ha det så kul i Afrika!
   kram
   Tess