Sthlm Fashion week

En favoritlook från 5th Avenue, jag ÄLSKAR jackan

Jag sitter och dricker te, filar på en intervju från en engelsk tidning och kollar in alla bilderna från Sthlm fashion week.

Jag skulle faktiskt ha åkt hem och skrivit om visningarna åt en tidning här, men det krockade med ett modelljobb jag har i morgon. Så det var lite typiskt. Jag får nöja mig med att kolla in Max Factor tv och alla bilder här på Stureplan.se och Rodeo.net i stället. Jag är faktiskt förvånad över att det inte har bloggats mer om visningarna från i går. Men jag gissar att det beror på att det är en hektisk dag med visningar i dag med. Jag är för nyfiken helt enkelt.

Det är kul får jag får fler och fler skrivjobb här för engelska tidningar och sidor. Jag har funderat på att ta en kurs i Fashion journalism på London college of fashion. Det skulle bli en kortare kurs att börja med, bara för att se om det passar mig och om jag tycker att det är roligt.

Men just nu glädjer jag mig åt att svenskt mode är så starkt och njuter av 5th avenue shoe repair and Altewai.Saomes visningar. Love it!

Altewai.Saome har verkligen lyckats med byxorna.

Båda bilderna kommer från Rodeo.net där du kan se alla bilderna från modeveckan. Du hittar ännu fler här på Stureplan.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *