Business 2012 i O2

Nu har jag bokat in mig för att gå på Business 2012 i O2 arena för att gå på workshops, seminarier och höra min idol Richard Branson tala om business.

Det är gratis att anmäla sig och boka in sig på olika workshops och seminarier, så det finns ingen anledning att inte gå om man som jag tycker att ämnena är intressanta. Jag vill höra Lord Sugar och Branson i första hand, men jag har även bokat in mig på ett par networking och social media seminarier med.

Business 2012 pågår mellan 18-20 Mars och du kan anmäla dig helt gratis här och i dag har även Groupon en deal om du vill köpa en VIP biljett för £17 här

Vi kanske ses där?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Låter riktigt spännande, önskar att jag kunde gå!

  2. Det skulle jag VERKLIGEN vilja gå på! jag bor i göteborg.. kanske man skulle ta flyget över!