Boende i Antelope Park

Egentligen skulle vi bara ha ett vanligt rum i Antelope Park, men när vi kom dit undrade de om vi ville ha ett tält vid vattnet istället.

jag som inte riktigt är ett fan av att tälta var lite skeptisk i början, men när det visade sig att tältet var ett lyxtält i arméstil med en riktig säng, kaklat golv och både toa och dusch så tog vi det direkt. Det enda som egentligen skiljer tälten från rummen är att väggarna är av tälttyg så man kan höra allting. Det som gjorde det extra häftigt var att det finns väldigt många lejon i paken och klockan 6 på morgonen vaknade vi av att de röt på avstånd. De är alla i inhägnader, så de är ingen risk att de ska komma in i lägret, men det var väldigt coolt att ligga i sängen och höra dem ryta. Sen är grodorna här i Zim extremt högljudda och alla låter olika så det är som en hel liten symfoni att somna till.

Det här är verkligen min typ av camping, det var både mysigt, romantiskt och lite spännande med. Rekommenderas!

Jag har förresten gjort små videoklipp hela resan som jag kommer att lägga upp på bloggen när jag kommer hem och i ett av dem får ni se tältet och förhoppningsvis så kan ni även höra lejonen ryta i bakgrunden.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *