Ett alternativt julfirande

God Jul igen!

Det var väldigt konstigt att fira jul den 25e, men det var ännu konstigare att det var 30°C, soligt och jag hade på mig en sommarklänning. Vi firade genom att 7 familjer möttes på deras country club här för lunch. Alla tog med en huvudrätt och en dessert och så delade alla. Knytkalas helt enkelt! Det var väldigt mycket mat, mest rostbiff och skinka och så spelade vi en massa spel och lekte i solen på eftermiddagen. En väldigt alternativ jul, men himla trevligt faktiskt.

Som tur var bestämde sig min mage för att bli glad igen, efter 4 dagar med enbart yogurt. Jag trodde helt seriöst att jag skulle komma hem som ett litet skelett. Men nu äntligen kan jag äta som vanligt igen och det gjorde julmaten extra god.

Jag ringde hem till familjen på julafton och det gjorde lite ont i hjärtat att för första gången i mitt liv inte spendera julen med familjen. Men nästa år, då kommer jag tusan att fira som tusan. Jag är ju trots allt på världens äventyr, så jag kan offra julen den här gången. Jag hade lämnat ett gäng julklappar hemma, så de hade något att öppna från mig även om jag inte var där.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *