Hemma!

Nej, jag tänker inte nämna att H&M och Marni ska samarbeta eller lägga upp nya omslaget på Industrie magazine, (ni får en bild från ett jobb för Stuff Magazine istället.)

Jag har nog läst de två nyheterna på 10 olika bloggar redan och jag gissar att ni vid det här laget har gjort det ni med. Själv är jag sådär förtjust i Marni, det känns alltid som att de designar för någon som är väldigt mycket lägre än mig med breda höfter. Själv har jag inga höfter alls, så alla deras plagg blir konstigt långa och vida på mig.

Vi slutade ganska tidigt i dag då det går mycket fortare att filma alla plagg än att plåta dem, eller rättare sagt, jag är snabb och vet hur man ska göra så jag behöver oftast bara en enda tagning för att få till det. Där är en grej som jag vet att jag kan väldigt bra och inte är rädd för att säga – Jag är grym på mitt jobb och det är jag väldigt stolt över!

Jag fick precis en bokning för ett jobb uppe i Glasgow nästa vecka, det ska bli kul att flyga upp dig igen. Även det är för en katalog, så det är väldigt mycket internet och katalogjobb just nu.

I kväll ska jag packa eftersom vi åker till Stockholm tidigt på torsdag och jag tror att jag kommer att jobba sent i morgon. Vi ska filma då med, men har ganska många fler plagg som måste hinnas med än i dag. Jag ska även klicka hem en ny burk Neulash, som verkligen har funkat för mig, mina ögonfransar har blivit synbart längre. Jag tänker lägga upp en före och efterbild nästa vecka så får ni se skillnaden.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. amen, du nämnde ju det. "nej, jag tänker inte nämna att…" såg kul ut, haha! kram.