Tess för Goldsmiths bild 3

Här är den tredje och sista bilden från min kampanj för Goldsmiths.

Den är lite mindre smiley smiley och jag älskar ögonsminkningen. Jag tror att jag föredrar de andra två även om den här är ganska så kul med uttrycket. Men jag gillar smilet och håret nere på de andra.

Det var en kul kampanj att plåta och jag kommer att finnas både i affärerna, på billboards och på internet här i London. Jag hörde från en tjej att hon såg en vid Liverpool street redan. Kul!

Nu väntar jag bara på att min stora skönhetskampanj jag plåtade i höstas ska komma ut, den kan jag inte bärga mig till jag får se!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Såg denna bild i ett shoppingcenter i Newry (Nordirland) och tyckte att det var du men var inte säker 🙂 Jätte fin bild!

  2. Först och främst vill jag säga att du har en superbra blogg! Keep up the good work 🙂
    Sen så är detta en jättefin bild 🙂

  3. Jag sag en for ungefar 2-3 veckor sedan pa Westfield, i en smyckesbutik pa lower ground 🙂 tog ett foto och tankte maila till dig men sedan strulade min dumma blackberry e-mail..anyways, du hanger dar sedan ett tag tillbaka 😉 KRAM!