Produktiv dag!

Jag svängde förbi en snabbis hemma efter jobbet, tvättade av mig allt sminket, bytte om till yogakläder och sprang ner till gymmet precis i tid till yogan.

Så nu känner jag mig väldigt duktig, det har varit en lång men väldigt produktiv dag. Vi plåtade 30 outfits, hittade en sovande Johanna Lumley i cafeterian, ett photopack började smälta inuti och det luktade apa i hela studion, vi trodde att grannarna brände lik, så illa var lukten, så en händelserik dag. Men yogan får mig alltid att slappna av och bara koppla bort så nu är jag på en yogahigh och mår jättebra.

Vad tycker ni om min nya luvtröja förretsen?  Den är från Nike och jag köpte den häromdagen, jag tänkte ta med den som mitt varma plagg i Zimbabwe.

Nu ska jag skutta ner i badet, tvätta bort alla lockar och efter det blir det en härlig kyckling som ligger i ugnen och doftar gott just nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess! Jag undrar bara hur ofta du tvättar ditt hår? Hur snabbt brukar det blir flåtigt och har du något bra tips på hur man kan hålla håret fräscht i mellan tvättarna? Jag brukar försöka att bara tvätta mitt var tredje dag ungefär. Kram Fanny