Onsdag

Det var Sekonda som jag jobbade för när jag gjorde Britain and Ireland’s Next Top Model.

Morsning korsning kompisar!

Jag har bara en enda castig i dag, det verkar vara en lite seg månad på castingfronten, men så länge jag jobbar så gör det ingenting. I morgon är det dax för att filma små reklamfilmer åt Sekonda igen, jag älskar att jobba med dem och har haft dem som klienter i nästan 6 år nu. Jag är ansiktet utåt för deras ”Seksy” märke.

Vi får se om jag jobbar på fredag med, jag fick ett option på den castingen jag gick på i måndags, så kanske.

Nu ska jag läsa lite mer i min bok och sen göra mig i ordning och bege mig till castingen, som är för ett hårmärke. Sen ikväll är det dax för baletten igen och både leotarden och tightsen har kommit, nu hoppas jag bara på att shortsen kommer i dag, så har jag en riktig dansoutfit.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej tess! Finns det inget klipp från programmet när du var med? 🙂 kram!