Ny bild i boken

Här är en av de två bilderna som fick flytta in i min bok.

Det svåraste för mig nuförtiden är att bestämma vad som åker ur portfolion när nytt kommer in Jag har material till, utan att överdriva, minst 7 stycken portfolios. Bra material, om jag räknar bilder jag tycker sådär om, så är det långt över 10 böcker jag skulle kunna fylla. Den här gången var det två andra svartvita bilder som fick åka, en helkropp i underkläder och en ansiktsbild. Nu har jag två bilder i boken med snygga karlar, inte illa. Här är den andra –

Det är jätteviktigt att ha en bra uppdaterad portfolio, eftersom det är det klienterna ser först på både hemsidan och på castingen. Det är klart att man bokar mycket på hur man ser ut i verkligheten med, men boken visar att du kan ändra utseende beroende på klient. Jag brukar tänka att jag ska ha minst en bild som passar varje klient. Så en blandning mellan beauty, hår, katalog, reklam, underkläder, mode och lifestyle.

Jag får väldigt mycket komplimanger för min bok av klienter och det visar att jag har lyckats sätta ihop en intressant portfolio som visar min från mina bästa sidor, men som samtidigt är varierad.

En modell ska vara som en vit canvas och klienten ska kunna styla henne till den looken som passar just dem bäst.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. charlotte

    Jag upptäckte din blogg för kanske ett halvt ar sedan och jag maste bara säga att jag tycker att du är sa himla duktig! Jag tycker om att du skriver rakt vad du tycker, men det du verkar vara en sa positiv och driven tjej, men inte pa ett överdrivet sätt, det känns fortfarande äkta. Förrut sa tyckte jag att vara modell inte var ett "riktigt" jobb, men du är sa insatt och interesserad och driven. Det är sa kul att läsa om det du gör, för det är ett helt annat liv än vad jag leder. Nu babblar jag, men sammanfattat: Din blogg är jätte bra och jag är glad att jag hittade den. kramar fran "kontinenten" 🙂
    //charlotte

  2. Kjempefine bilder! Akkurat som jeg i min selvgodhet tror at skandinavere er flinke til å kjenne til forskjellige looker, og at det kan hjelpe deg at du er svensk når du skal sette sammen portfolio! ..hvis du ksjønner hva jeg mener? 😉
    Boken ser i allefall kjempebra ut! Må være vanskelig å velge ut bilder oxo..