Yummy in my tummy!

Ibland imponerar Garth så hårt på mig, i dag var en sådan dag.

Han lagade den godaste rätten jag har ätit på länge – anka i apelsinsås. Jag skojar inte vad gott det var, jag hade betalat mycket för den här rätten på restaurang. Han är så himla duktig på att laga mat, det är verkligen superimponerande för mig som bara kan laga typ 7 olika rätter själv.

Yogan var extra jobbig i dag eftersom luftkonditioneringen på gymmet har gått sönder och vi fick svettas riktigt rejält. Jag har lågt blodtryck så jag kan bli lite snurrig om jag blir för varm, men då drack jag bara lite vatten och så gick det bra.

Nu är jag mätt, ny yogad, nybadad och riktigt trött. Jag kommer att sova som en stock.

Natti natti kompisar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. kann du inte fråga garth om receptet? det ser så otroligt bra ut!