Gårdagskvällen

I går firade jag att det nästan var helg och gick först med Josefina och Garth till Ukai för en mycket bastant sushimiddag och efter det till ett event för en nyöppnad medlemslokal.


Söta Josefina hade lånat en snygg silkesblus från garderoben på Escada. Jag önskar att jag hade ett jobb där jag får låna hur mycket snygga kläder jag ville.
Jag måste erkänna att jag är duktigt imponerad över att hon inte spillde en droppe soya på blusen. Jag är så himla dålig på att äta sushi utan att spilla, så jag bär bara mörka färger när det är sushitime.

Vi beställer typ in hela menyn när vi äter på Ukai, så äter alla av allt. Det finns ändå aldrig någon risk att vi skulle behöva lämna någon mat när Garth är med.

Efter middagen mötte vi upp Ebba och hennes gäng svenskor och begav oss till ett ställe nära Goodge street. Ebba var supersnygg i sin FCUK klänning och YSL heels, en riktig donna!

Eventet var ok, varken bu eller bä, då lokalen kändes mer som en ungdomsgård, än någon swanky memebersgrej. Jag tror att det är meningen att man som medlem kan använda det lite som kontor, men det funkade inte riktigt att ha fest där.

Det som gjorde kvällen var att coola Vanessa Falk uppträdde. Jag har inte hört hennes musik tidigare, men nu var jag allt tvungen att gå in och youtuba lite idag. I like!

Så allt som allt blev det en bra kväll med god mat, ett glas champagne och riktigt bra musik.


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer