Lady Printess

Jag vill också gifta mig med en prins!

Fast det där med ett helt enormt bröllop fyllt med människor jag inte känner är jag inte helt säker på att jag skulle vilja ha. Jag skulle föredra att mitt bröllop var mer som en stor fest för alla mina och min mans vänner och familj där alla kan ha kul och dansa hela natten lång. Jag tror att det kan vara svårt att släppa loss med en massa kungligheter på festen. Ingen får bli för full eller dansa för fult och man får inte bjuda upp drottningen på en liten svängom. Dock får min man vara lika fin i uniform som William var och jag skulle inte tacka nej till en underbar Sarah Burtonskapelse. Sen om någon miljon människor vill komma och vinka till oss när vi åker genom staden, så gör det ingenting heller.

Men mest vill jag nog bli en prinsessa! Princess Tess, eller kanske bara PrinTess för att göra det enkelt.

Förresten så måste ni lista ut ert bröllopsgästnamn.

Du börjar med Lady eller Lord, sen tar du din farmor/mormor eller farfar/morfars första namn. Ditt första husdjurs namn och slänger in ett ”Von” eller ”af” och avslutar med gatan du vuxit upp på.

Så för mig blir det – Lady Amalia Peppelina von Cucumber eller Lady Maja Stampe af Newbridge.

Vad heter ni?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Haha vad kul! Mitt namn blev Lady Mary Grey von Highland!

 2. Lady Christina Jack af Niagaravägen! hahaha

 3. Lady Inger Amigo von Bohus här!

 4. Lady Ragnfrid Benoni von Karjol 😉

 5. Lady Axia Amalia af Malmsten (haha heter faktuskt malmsten i efternamn och när jag föddes vodde vi på malmstenvägen 🙂 )

 6. Kul! Mitt namn är Lady Maija Dicki von Safir

 7. Lady Ellinor Chimney von Pettersberg.

  Hahaha. Riktigt…. vackert.

 8. Lady Inger-Klara af Smassen stod det på min inbjudan… Det låter tom som ett riktigt namn! 🙂

 9. Lady Alexander Marco von Forellgatan haha Oh my gosh!

 10. hahaha! 🙂

 11. Lady Marie Mynta von Kasamark haha xD

 12. Lady Ann Stumpan Von Middag 😀 hahaha

 13. Hihi rolig lek, jag skulle bli Lady Elsie Eleonora af Parcostrada ! Tja, varför inte? 😉

 14. Lady Marianne Pana von Bullerby

 15. Lady Aase Bella Von Linné. Hahaha, finns ju redan en von linné!!!