Snyggaste/Farligaste Bloggtjejerna

De här 3 bloggtjejerna tycker jag är snyggast just nu. Då menar jag inte sötsnygga utan mer farligt snygga med lite extra mystik.

1. Erika Johnson – Jag har alltid tyckt att Erika har väldigt vackra drag, det är något med munnen och det smått ruffsiga blonda håret. Sen att hon har en lite farlig utstrålning gör henne ännu lite snyggare.

2. Dani – Här ligger det en massa farligheter och bubblar under ytan. Angelina Joliekopian Dani har ett väldigt intressant och lite aliensnyggt utseende. Sen att hennes mörka sida är svartare än kol gör henne ännu mer mystisk och tilldragande.

3. Felicia Frithiof – Nu är inte Felicia så farlig, men hon har rätt utseende för att bli farligt snygg. Hon är ännu ung och kan svänga åt antingen farligsnygg hållet eller sötsnygghållet.

Har jag missat någon farligt snygg bloggerska? vad tycker ni?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag måste säga Kenza. Jag tycker inte direkt om att läsa bloggarna från 20åringarna med tanke på att jag är nästan tio (!!) år äldre men jag kan inte låta bli att gå in o kolla på henne ibland för att hon är så fin…

  2. De var riktig vakkre!!

  3. Caroline är nog inte särskilt farlig, med hon har också dette snygg-farliga utseendet. carolinesmode.com/caroline/

  4. ”farligt snygg”???
    Jag tolkar detta som en tjej som blir bortstötad av andra tjejer. Har jag rätt?
    Hmmm, jag tycker att tjejerna i ditt inlägg ser bra ut men jag känner absolut ingen dragningskraft. Noll. Och ja, jag gillar tjejer! 🙂