Bröllopet

Bild - Aftonbladet.se

Vilken vacker klänning!

Väldigt Grace Kelly och passande. Bäst är det att den är designad av Sarah Burton, väldigt moderätt och jag lovar att Alexander Lee Mcqueen är stolt uppe i sin himmel. Örhängena är nog ändå de snyggaste örhängena jag har sett, helt perfekta. Sminket är en smula för hårt för min smak, men jag gissar att det måste synas bra på bild och tv. Jag gillar vanligtvis inte slöjor, men den här är så skir och spetsen i botten gör den väldigt elegant. I övrigt ser Kate precis så vacker ut som vi förväntade oss.

Vi har tittat på tv nu i början och sen ska vi ge oss ut på London gator och fira. Hela London är i ett glädjerus!

Tittar ni?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag sitter klistrad framför live sändningarna – på jobbet. Inte direkt jobb policyn men heheh
    Åh kan inte sluta le! De är så fina!

  2. Klart vi tittar!!! Har växlat mellan svt och tv4 för att få allt det bästa 🙂 Underbart fint, de är ju så snygga!

  3. Såklart jag tittade! Helt underbart fin klänning, och William var väldigt stilig i sin uniform. De gulliga kyssarna på Buckingham Palaces balkong var underbara också! Vad roligt att de fått varandra till slut 🙂

  4. Grace Kelly???? Skojar du??? Eller har ni haft lite Pimms hemma??!! Skojar bara!