Irriterad!!

Fy vad jag är irriterad nu!

På castingen idag sa klienten att de kommer att ha en recall klockan 17.00 för de utvalda, så att vi skulle vara beredda på det. Vilket är lite att ta i för ett inte allt för stort jobb, men ändå helt ok med oss.

Nu ringde de mig precis och sa att de vill se mig för en recall 16.45, dvs om 10 minuter. Hallå! Jag är ju hemma sedan länge sedan, det tar minst 40 minuter till studion från mig! De försöker försvara sig att de förvarnade. Men helt seriöst, ska alla ca 200 modellerna sitta kvar i området från 13.30 till 17.00 bara i fall att de blir en av de 10 som de vill se igen? Knappast!

Sådana här situationer får mig verkligen att tycka illa om min branch, vi förväntas göra helt omöjliga saker lite väl ofta.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess! Förstår att du är irriterad, men förhoppningsvis kan jag göra dig lite gladare genom att berätta en rolig sak! Jag bor i Spanien, och när jag skulle på semester så såg jag dig på en affish i en affär för klockmärket ”seksy” på flygplatsen, samt även i en tidning på planet – så himla bra bilder det var, tycker du är en jätte duktig modell! :)Ha det så jätte bra, hoppas du får en trevlig kväll. Kramar

  1. Hej Bea!
   Tack! Vad kul! Ja, Seksy är ett märke som jag har jobbat med i över 5 år nu. Det är superkul när man får så bra kontakt med en klient. Jätteroligt att du gillar bilderna!

   kram
   Tess

 2. Åh stackars, hoppas det ordnade sig!