Busy week


Nu är jag tillbaka hemma i London igen.

Det är alltid lika trevligt att spendera tid med Garths familj, vi åt massor med god mat och hade skoj och Gloucester är en jättesöt liten stad.

Imorgon jobbar jag för Women’s running magazine, jag ska bara göra framsidan, så det bör gå fort. Sen på kvällen tar jag tåget ner till Weston-super-mare och bor på hotell över natten, eftersom jag ska plåta för Petite affair på tisdagen. Sen bär det av till London igen och så har jag faktiskt options för nästan hela resten av veckan. Så mycket jobb just nu, vilket alltid är kul.

Nu ska ta bort nagellacket och förbereda mig för mitt jobb imorgon och sen dyka i säng. Jag är helt galet trött efter helgen och alla tågresor.

Natti natti!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Snart ett halvår sen du videobloggade.. kanske dags snart nu? Jag längtar! 😛

  2. Ouh, du ser lite ut som Keira Knightley på bilden! 🙂