2 från idag

1. Jag sprang förbi H&M på Hamngatan för att se om det fanns någonting kvar från Elin Kling för H&M. Och det gjorde det till min stora förvåning. Men jag måste erkänna att det inte blev något köp för min del, mest för att alla sakerna var så förbaskat stora. Även de små storlekarna var supervida och jättelånga. Jag undrar om de har missat lite med storlekarna eller om hela kollektionen ska vara superbaggy?

Synd var det, jag hade gärna haft en original Kling i garderoben.

2. Mitt på hötorget stannar Garth upp och säger med hög röst ” Tjeeeeeeeena polarn!” när han såg alla torgförsäljarna. Pappa har lärt honom vissa smått udda svenska fraser och smart som han är knasbollen, så fattade han precis vad det handlade om. Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag skrattar sa nar jag laser detta for jag kanner igen det sa mycket. Min pojkvan ar fran England och jag bor har ocksa nu (ipswich) och han har lart sig nagra ”udda” fraser pa svenska som han sager nar han ar i sverige =)

  2. jag föll inte heller för hennes kollektion riktigt :/