Randigt med randigt

Hallå på kvällskvisten!

Jag vet att jag har varit lite halvdålig på att blogga de senaste dagarna och jag måste erkänna att det har varit av ren lathet. Inga ursäkter här inte. Men jag vet också att det inte är särskilt bar att vara lat och att jag måste skärpa mig nu, så från och med imorgon ska jag vara mer aktiv igen.

Förresten så ska jag på Aqua spaThe Sanderson hotel imorgon. Både massage och ansiktsbehandling är inbokad, det här är något jag har sett fram emot länge. Sen älskar jag Sanderson hotell, precis sådär stilrent som jag föredrar att ett hotell ska vara.

Ni är många som frågar mig om hotell i London och tyvärr så måste jag erkänna att jag inte vet så jättemycket om hotellen här, eftersom jag själv har lägenhet och alla som kommer och hälsar på mig antingen bor hos mig eller på The Mayfair hotel. Däremot kan ni alltid titta in under min ”London” kategori för att få tips på roliga saker att göra här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *