DeVille restaurant – The Mandeville hotel

Jag och Gia testade igår DeVille restaurant som ligger i The Mandeville hotel, något kvarter ovanför Selfridges.

Jag hittade restaurangen genom mitt Tastecard och det såg trevligt ut och hade fått fina recensioner på sidan. Sedan att det betyder att vi har 50% rabatt på all mat gör inte saken värre.

Vi började med små appetizers av lax och rödbetssås som kocken så trevligt bjöd på. Efter det följde en festmåltid med foie gras som förrätt, sirlion steak till huvudrätt och sen delade vi en chocolate strawberry mousse till efterrätt.

Allting var jättevackert presenterat och smakade väldigt bra. Det enda jag inte tyckte om var de inlagda svamparna som kom med min förrätt, men det kan visserligen bero på att jag avskyr allting inlagt och vinägersmakande.

Lokalen är vacker, om en en smula tom. Decoren är designer och kyparna är uppmärksamma och trevliga. Med den flaska Pinot Grigio som vi delade på fick vi betala £37 var för hela kalaset. Då var all maten 50% off så vi betalade egentligen mest för vinet.

Vi kommer absolut att gå dit igen. Hade jag gått dit om jag inte hade fått 50 % rabatt? Antagligen inte, men för alla oss som har Tastecard så är DeVille ett riktigt smultronställe.

Deras hemsida hittar ni här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hure får man ett ”tastecard”? Kram!

  1. Hej!
   Du kan köpa kortet här –
   http://www.tastecard.co.uk/

   kram
   Tess

 2. Jag tänkte fråga om man kan beställa taste kortet även fast man bor i sverige?

  tacksam för svar!

 3. Hej Lina!
  Jag ser inte att det skulle vara ett problem. Kolla in på deras hemsida – http://www.tastecard.co.uk/

  kram

  Tess