Världens bästa julklapp

Jag och Garth skulle inte köpa julklappar till varandra i år och istället åka på en resa tillsammans.

Så jag blev verkligen superöverraskad när han tog fram det här paketet. Det är ett album där varje sida representerar någonting vi har gjort tillsammans eller ett steg i vår relation. Tex när vi ändrade våra facebook statusar, en när vi var i Amsterdam, en med alla sms vi skickade till varandra i början osv.

Världens bästa julklapp och jag kommer att fortsätta fylla albumet till det är fullt med upplevelser vi har tillsammans. Först måste det få bli en ”Sverige” sida såklart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Vad söt han är!!

 2. Men guuud vad gulligt! Jag kanske borde länka det här inlägget till min kille 😉 Superromantiskt!

 3. Verkligen fint!! Tänkte höra med dig om du vet vart man kan få tag på ett liknande album i läder just, superfint!!

 4. Lyckliga du som har en så romantisk kille!

 5. Men gud vad gulligt! Hur länge har ni varit tillsammans? Jag har precis börjat läsa din blogg 🙂

 6. Naaaaw så gulligt! 🙂

 7. Vilken rolig idé och vad himla fint gjort! 🙂 Gott nytt år

 8. Kan du inte berätta hur du och Garth träffades? 😀

 9. Fint gjort!! :))

 10. wow han ar sa trevlig och omtanksam! Honom ska halla hart i! Ni passar valdigt bra ihop 🙂

 11. Vilken underbar julklapp! 🙂

 12. Hej! Underbar present! Jag undrade bara var någonstans Garth hittade journalen. Jag antar att det är en Paperblank men har väldigt svårt att hitta den. Jag vet att det fanns innan jag åkte upp till Sverige, men nu när jag kommit tillbaka till England (Nottingham) verkar den ha försvunnit. Skulle vara tacksam ifall ni kunde ge mig tips om var dom säljde den! 🙂