In till den stora staden

Imorgon är det dax att ta in Garth till stan. Han ska få köra högertrafik, men först ska pappa ge honom en liten lektion i hur man bäst kör på is och snö.

Jag tror att vi ska äta på Prinsen till lunch, det känns lagom svenskt och bra. Jag hoppas på att hinna svänga förbi Svenskt tenn och köpa den där vasen som jag är så sugen på. Synd att inte NK har någon rea ännu, det hade varit perfekt. Men jag gissar att jag borde visa honom lite kulturella grejer, kanske Vasa museét, Skansen eller något liknande.

Med tanke på att han är en 25 årig kille tror jag att han är mest intresserad av mat och kanske något med sport. Klurigt!

Några förslag?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Stadion?

  2. Hej, ville bara ge dig en guldstjärna för en bra blogg!!! Jag har precis hittat hit och det är redan en favorit. Önskar dig/er en trevlig nyårsafton! /Anna