4 Stora mål för nästa år.


Jag tycker att det är viktigt att ha mål att sträva mot, annars så är det så lätt att bara vara och aldrig egentligen få någonting gjort. Jag vet med mig att jag behöver jobba mot någonting och verkligen lägga 100 % energi på att få det att hända.

Så mina 3 stora mål med 2011 är

Starta ännu ett företag, jag ska även gå en kurs i småföretagande på distans nu i januari.

Göra en once in a lifetime grej. Jag har några olika grejer i tanken, allt från att klättra kilimanjaro till att köra en roadtrip i USA.

Ta körkort. Jag har redan tagit lektioner i Sverige, men jag hinner aldrig göra proven här, så jag ska försöka ta körkortet i London istället.

Köpa lägenhet. Nu har jag velat så himla länge vilket land jag vill köpa lägenhet och bo i, men jag kan lika gärna köra på en i London nu när jag ändå är där. Jag kan ju alltid sälja om jag vill flytta.

Vad är era mål år 2011?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Anna-panna

  Vilka mål du har satt upp för 2011! Låter verkligen som riktigt bra mål! Själv tror jag oxå mkt på att ha mål att jobba mot, men just nu är jag inte motiverad till något, så några mål finns inte att sträva mot…

  Däremot blev jag väldigt nyfiken på kursen du ska läsa. Vart går den? Hur länge håller den på? Distans från Sverige el från England? Skulle oxå vilja läsa något sådant för att vidga mina vyer lite nämligen… Så har du lust får du gärna skriva lite mer om den!

  Tack på förhand!

  1. Hej Anna Panna!

   Jag tror att motivation går i vågor. Vissa veckor orkar man inte tänka på framtiden utan måste leva mer i nuet, men sen kommer motivationen tillbaka efter ett tag igen.

   Jag ska läsa distans från Sverige. Det finns ett antal olika kurser att välja på , allt från Komvux småföretagarkurs A + B (Om du inte redan har läst dem i skolan) till Linné universitetets Företagande och affärsutvecklingskurs på universitetsnivå eller Vincents Microkurs – http://www.vincenteducation.se.

   Lycka till!

   Kram
   Tess

 2. Jättebra och ordentliga mål, Tess. 😀 En ”morot” att sträcka sig mot är alltid den bästa motivationen, trots allt. 🙂

  Själv har jag som huvudmål att helt enkelt klara av plugget och mina två jobbar och få så bra betyg som överhuvudtaget möjlig. Sen även få tid att träna 3ggr/vecka och förbereda mig så bra som möjligt inför dom här två löpen: http://www.birkebeiner.no/Birkebeinerrennet/ och http://www.ready.no/section.cfm?path=396

  Två stycken knallhårda terrenglopp! Råskinnet var jag även med på detta året, men nu ska jag löpa ennu bättre! 😀

  1. Hej Maja!
   Vad duktig du är som ska köra båda loppen! Verkligen! Lycka till med dina mål för 2011, de verkar väldigt vettiga.

   kram
   Tess

 3. var får man ge för en lägenhet i london? Älskar staden!

  1. Hej Emilia! Det beror verkligen på var lägenheten ligger, hur stor den är och vilket skicka den är i.
   Jag vill köpa i zon 2, 2 rum och kök, antingen nybyggt, eller riktigt gammalt, så att jag får renovera helt innan jag flyttar in. Min budget ligger på ca £400 000 inkluderat avgifter och det är ganska lågt för London.
   kram
   Tess

   1. Emilia

    Önskar dig all lycka inför 2011 och ser fram emot att få följa med dig här på bloggen =)

 4. Vilka bra och roliga mal du har! Har ocksa ett mal att gora en once in a lifetime grej, tror att det blir Kilamanjaro dar med, verkar haftigt och lagom tufft! Sen ar nasta mal att borja plugga till hosten.

 5. Hej Tess!
  Har börjat följa din blogg, tycker verkligen den är jättebra! Du verkar ha ett så roligt liv och så bodde jag sj i London för några år sedan så kul att läsa om det du skriver. Önskar dig allt det bästa för 2011! Vad är det för företag du har nu? 🙂
  kram

 6. Helene Eriksson

  Hej Tess!
  Har börjat följa din blogg och tycker att den är jättebra! Bor själv i London sen 5 år och jobbar som frisör och make up artist. Jag har letat en del på senaste tiden efter en småföretagande kurs som jag kan läsa på distans här i london. vilken kurs ska du läsa? och hur lång är den? tack på förhand =)