Nya bilder till det nya året


Jag fick inte mina nya bilder innan jul, men det är helt perfekt att ha uppdaterat min portfolio till det nya året.

Som regel ska man aldrig ha bilder som är äldre än 3 år i sin bok. Det är inte riktigt schysst mot klienterna, speciellt inte de som direkt bokar och inte träffar modellen i verkligheten innan jobbet. Alla förändras, så jag tycker att det är superviktigt att hålla portfolion aktuell.

Jag har redan valt vilka bilder jag vill ha och nu behöver jag bara få dem på cd skiva så att jag kan åka upp till agenturen, printa ut dem och lägga upp dem på MOTs hemsida. Det är två omgångar bilder jag får nu när jag kommer hem. Både plåtningen med David, bland annat mitt nya headshot, och sen plåtningen med hästarna som Charl gjorde. De bilderna är egentligen till för att användas i reklam för agenturen, men jag får dem till min bok med.

Nya bilder – Bra start på det nya året.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jättefina bilder! Ditt yrke låter väldigt roligt och spännande måste jag säga 😉

  2. Rett og slett Lovely!