Fääärdig

4 timmar i frisörstolen senare.

Ja, det blir ju inga hejdundrande förändringar direkt, men jag själv märker hur mycket lite färg och minus några toppar gör för mitt hår. Nu känner jag mig som mig själv igen.

Tur förresten att jag fixade håret idag, för Kathryn ringde precis med jobbdetaljer för imorgon. Jag ska plåta underkläder för George at Asda. Så ikväll får planerna bli – Yoga, hälsosam middag, BUS och se till att komma i säng i bra tid.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej! Va kul att du ska plata underklader for ASDA! Jag gillar deras underklader, det har en hel del snyggt, hyfsad kvalitet men svin billigt! + Dom brukar ofta ha lite storre storlekar vilket jag uppskattar, har F-kupor sa kan vara lite vall svart att hitta fina bh-ar ibland! 🙂 Ska halla utkik efter dig om nagra veckor/manader da? 🙂 Lycka till!