Kitted out!

I dag har det varit svinigt kallt i London, inte som i Sverige kanske, men det är mer en fuktig kyla här så det blir ruggigt.

Vi spenderade halva dagen i soffan tittandes på Mad men och åt långfrukost och andra halvan på TK Maxx. Jag behövde nämligen köpa lite saker till köket. En kavel, en mortel, en stekpanna, ett doftljus, en vin aerator, en nonstick bakplåt, pepparkaksformar och en sån där strut för glasering av pepparkakor. Vad heter de på svenska?

Så nu ska här bakas mer. Jag började bli lite trött på att använda en vinflaska som kavel!

Tack till alla er som tipsade om fromage frais, jag ska absolut testa med det nästa gång. Sen har jag även fixat en separat kategori som heter ”Recept” där jag tänkte samla alla mina favoriter. Vuxenpoäng!

Vad har ni haft för er såhär på första advent?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Stuten du nämnde heter ”sprits”. Och den är ett måste till alla pepparkaksbak! 🙂

  2. Oh, I haven’t been to TK Maxx in ages… I’m on a bit of a holiday at my mum’s place at the moment 🙂 She lives in an adorable little town called Whitby in North Yorkshire. Google it!