Lussebullbak

Jag funderar på att överraska pojkvännen med en till svensk hembakad favorit – lussebullen!

Jag vet att man gör godast lussebullar med Kesella, men vi har ju tyvärr inte det här i London. Så jag måste komma på något annat bra sätt att göra bullarna riktigt saftiga.

Jag känner på mig att jag kommer att bli en riktig bullmamma när jag har barn. Jag är inte världens bästa på att laga mat, men att baka tycker jag är superkul.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Kesella är ju samma sak som kvarg, typ.. När jag gjorde en snabb översättning stod det att det var samma sak som curd(?) på engelska.. Vet inte om det är till någon hjälp, men lycka till med dina bullar, det blir nog grymt 😀

  2. Jag har fatt tips om att anvanda ricotta eller cream cheese. 🙂

  3. Fromage frais är nästan samma sak som Kesella. Finns på Sainsburys och andra mataffärer.

  4. Jag har hittat ett jättebra recept som ger saftiga lussebullar. Sök på google på engla (bloggen)och lussebullar så hittar du receptet! Inget kesella i det receptet men det blir toppen ändå!
    Lycka till!

  5. Haha gud jag satt precis och fundera på detsamma, skall också baka lussebullar men undrade hur jag skulle få tag i Kesella men då kanske man skall prova med fromage frais som någon skrev ovan:)

  6. Jag har hört att man kan skippa kesellan och ersätta med mera smör. Har dock inte testat själv men har läst på många bloggar att det ska gå bra 🙂 Lycka till!