Hit me!

Jag älskar musik, men jag tröttnar ganska fort på nya låtar.

De som inte riktigt blir sammanknippade med speciella händelser eller personer eller genererar någon form av känsla blir ganska tråkiga snabbt.

♫ Så nu vill jag att ni ska tipsa om era speciella låtar, berätta gärna varför de är speciella för er med! ♫

Det kan vara en jättebra partylåt som får det att spritta i fötterna, en sorglig sång som känns lite i hjärtat, kanske känns det som om sången beskriver någonting som har hänt dig?

Här får ni tre låtar som är speciella för mig.

…..

Den här låten skickade Garth till mig innan vi började dejta på riktigt och han var i Asien och reste i en månad.

Jag lyssnade på den hela tiden när han var borta.

…………………….

Jag kan inte direkt påstå att min mamma på något sätt kan sjunga, nej hon kan inte ens få till en enda vettig ton. Men om hon någonsin sjöng när jag var liten så var det den här sången. Jag älskar Janis Joplins röst och den här låten kommer alltid att vara speciell för mig.

………………………

Det här är nog världens sorgligaste sång tror jag. Lyssna på vad de sjunger och försök att inte få en liten tår i ögat.

Här hittar ni min nuvarande spotifylista

Hit me with what you got!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Den här låten lyssnade jag på massor när jag och min sambo var tvugna att bo 30 mil ifrån varandra i några månader. Så himla fin text! http://www.youtube.com/watch?v=1tShKvvd7l0

 2. Jag lyssnar alltid på låten Alibi av 30 Seconds to Mars när livet känns skit och jag känner att jag inte orkar med någonting. Den påminner mig alltid om att jag har tagit mig ur jobbiga saker förut och att man aldrig ska sluta kämpa. Här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=sJWildQKC5U

  1. Hej Sophia!

   Det är en av Garths favoritlåtar, den är faktiskt helt fantastisk.

   kram
   Tess

 3. Ååh det finns så många speciella låtar. T.ex. Stop this train med John Mayer. Jag lyssnade på den under en bussresa från Paris hem till Sverige med klassen. Solnedgång i Paris och underbara vänner omkring mig, det gav dessutom texten en helt ny innebörd för mig.

  1. Hej Linn!
   Ja, det skadar ju inte att han är galet snygg heller.
   Jättebra låt!
   kram
   Tess

 4. To artister som er så gode å høre på for hjerte og sjel, valgte ut to låter jeg liker godt fra begge,
  den ene fordi den får meg så glad men ettertenksom,
  den andre fordi den beveger meg.

  THE DRUMS ”Book Of Stories”
  http://www.youtube.com/watch?v=9PTGZk1Tkw0

  HÅKAN HELLSTRöM ”Jag Vet Vilken Dy Hon Varit I”
  http://www.youtube.com/watch?v=VzKo541y6co&feature=related

  ..men kanskje du kan forklare meg hva DY betyr? 😉

  1. Hej Natalie!
   Tack! Båda låtarna är superbra, ska läggas till i listan.
   Jag tror att han menar dy som i den leran som finns på sjöbotten. Men det är ett himla konstigt namn på en sång!
   kram
   Tess

 5. Fix you med Coldplay är en låt som betyder mycker för mig. Kan inte förklara exakt vad men det är världens bästa låt enligt mig. Tatuerade igår in meningen ”lights will guide you home” från den låten som är en otroligt fin mening tycker jag.