Grattis grattis!


Himlans vackert det där.

Jag är en sån mes när det kommer till bröllop att Jag grinade mig igenom hela kalaset.

Tittade ni?

+ Viktorias klänning. Helt underbart vacker och jättefint att hon skippade halsbandet och la fokus på kronan och örhängena istället.

+ Daniels tal. ” Störst av allt är kärleken”. Från hjärtat och otroligt vackert.

+ Valsen, äntligen får man se lite kungligheter dansa. Och inte ett steg hamnade snett.

+ Pussarna och Viktorias lyckliga små gester. Vad härlig hon är!

+ Kungens lilla kupp till drottningen. Romantiken blomstrar fortfarande och Silvia fick en ros.

– Kungens tal. Han hade väl kunnat få kosta på sig att vara lite mer personlig och kanske även lite varmare?

– Vissa av gästerna var inte tillräckligt uppklädda. Come on, det är nu more is more!

– Det såg lite trångt och varmt ut i vissa lägen.

– Skäms på de engelska kungligheterna som lös med sin frånvaro.

Sen är jag imponerad av att Romeo och Juliakören kunde sjunga maraton. Skutta runt och lalla i hundra år.

Jag vill avsluta med att påminna om att det här var en once in a lifetime grej. Alla kanske inte är för monarkin, men alla bör njuta av dagen ändå.

Guys, check out the swedish krownprincess getting married here. Great wedding, amazing dress and nice shots of Stockholm.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag satt som klistrad framfor datorn, kul och kolla speciellt nar man inte bor i Sverige!
  Visst var det daligt av Englands kungligheter att inte komma, upptagna med fotboll och Ascot;)

 2. Daniels tal var såååå fint 🙂

 3. Men lilla Tess, hur kort tid har du tänkt att leva egentligen? Jag hade tänkte att uppleva Victoria och Daniels barns bröllop, och kanske till och med deras barnbarns också, om jag har tur 🙂 Plus Madeleines och Carl Philips, förstås. Och deras barn. Så det är ju inte riktigt en ”once in a lifetime” haha! Men underbart ändå, förstås. Kram från kusin

  1. Hej Carro kusin!

   Kul att du tittade in! Vet du vad, jag tycker inte att Madeleines and Carl Philips bröllop är lika stora på långa vägar, Victoria är ju trots allt kronprinsessan. Sen kan det hända mycket på 30 år, monarkin blir mindre och mindre populär. Jag hoppas förstås att det kommer att bli twice in a lifetime och att jag kommer att få se nästa kroprins/sessas bröllop. Men det är tyvärr inget att ta för givet.
   kram
   Tess

 4. måste bara säga. Jag klagade också på Kungens tal till jag visste detta – han har dysleksi (hur man nu stavar det) förstår att han var nervös att stå där för nästan 500 gäster och behöva prata och läsa, det var nog tyvärr inte han som hade skrivit talet… men vad vet jag!

  1. Hej Sara!

   Jo han har ju det, men jag tycker ändå att talet hade kunnat vara en smula hjärtligare, dyslexi eller inte. Det är mer orden än leveransen jag syftar på.
   kram
   Tess

 5. Fast, det var ju Royal Ascot och oj vad upprörda vissa hade blivit om somliga kungligheter inte varit närvarande där.