Garderobsshopping

Jag håller på att rensa lite i den kaotiska garderoben här hemma och jag tog precis fram min stora Ebaypåse, som bara växer och växer. jag är bra på att sortera ut sakerna, men väldigt dålig på att faktiskt lägg upp dem på Ebay.

Jag var verkligen inte den tjejen med mest kläder när jag vari tonåren och bodde med min pappa, vi tyckte inte att det var så viktigt egentligen, så jag lärde mig att hushålla med de plaggen jag hade. Jag tror att det har lett till att jag nu har jättesvårt att göra mig av med kläder! Jag tänker alltid att allt kommer att komma till andvänding någon dag och att det är dumt att slänga/sälja.

Men nu måste jag ta tag i det hela.

Dock gjorde jag precis en så typisk Tessgrej, tog ut Ebaypåsen och rotade fram lite grejer att lägga upp.

Hittade den här lilla Chloé toppen, som jag alltid har känt var lite för sladdrig och bollig för mig, fotade den och insåg att den är ju helt underbar. Den vill jag ju ha på mig i sommar instoppad i en vippig kjol. Hepp, garderobsshopping på högsta nivå, den hänger tillbaka i garderoben igen!

I’m really crap at throwing clothes away. I always think i should keep stuff for later, in case i need them. When i was younger i didn’t really have the biggest wardrobe so i learnt to work with what i had, i think thats why i hate separating with clothes. But now im finally putting some stuff on Ebay. I have this huge bag filled with stuff i’m supposed to sell. And of course i found this little Chloé top i never worn and realised its supercute, so its back in my wardroe again. I call it closetshopping… Typical me!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Kan du inte göra en bloppis för oss läsare!?