Världens bästa låt (just nu)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ea0IApH4u6U[/youtube]

.

Ja, det är en bättre version av Mollys chambers. Såå mycket bättre. Jag ska se dem i juni med Rosanne och det ska bli helt fantastiskt att äntligen få se dem live. Jag har missat dem varje gång. När jag var i L.A var de i London, när jag var i London var de i Sverige o.s.v. Men nu du!!

This is a much better version of Mollys Chambers by Kings of Leon. I loove them and i loove this version. I’m finally going to get to see them here in London in June, with Rosanne. I can’t wait. I kept on missing their gigs all the time, but this time im there!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. De är himla bra! Jag upptäckte dem via dig när du fortfarande hade Evertbloggen 😀 Tur det! Kram