TomatTess

Åå, kolla vad bra det gick att mobilblogga, och bilden blev stor med! Nu ska här mobilbloggas som tusan.

Jobbet idag var supersnabbt och det hade med Danii att göra inte Kylie, fel Minogue! De plåtar med henne imorgon, så jag fick tyvärr inte träffa henne, men jag hade hur trevligt som helst med teamet. De var verkligen helt underbart snälla och roliga. Det gör så extremt stor skillnad när vi jobbar med ett bra team.

Jag testade förresten på Pilates idag istället för Bodypump. Oj, vad det kommer att kännas imorgon, vi jobbade väldigt mycket med mage och rygg. Jag tycker att det var riktigt roligt och eftersom det bara är 45 minuter kan jag kombinera det med något annat.

Nu är jag helt röd i ansiktet efter att ha suttit i ångbastun och snackat med en av gymkillarna lite för länge. Varför ska de alltid sitta där inne och trycka så länge? Jag försöker alltid få ut dem i bubbelpoolen istället. Det slutar jämt med att jag nästan känner mig svimfärdig och måste gå mitt i en mening. Nu ser jag ut som en tomat.

Jag är ju svensk, borde jag inte vara bättre på det där med att basta?


I can blog from my phone now! I promise i will have a little translation for you english people to, but i have to figure out how to separate them first. I will blog from my phone as much as possible from now on.

My job today was supereasy and superfast. It had to do with Danii and not Kylie, wrong Minogue. They are shooting her tomorrow, so i didnt get to meet her, but i the team was so lovely and i had a really good time with them. It makes work so much more enjoyable when we work with nice teams.

I didn’t do any Bodypump today, i however did Pilates insted, and i will definatly feel it tomorrow. I haven’t done it before and i didn’t know we would work that much on stomach and back, it was hardcore! It was fun tho and because it’s only 45 minutes it’s easy to combine with something else, like a bit of running or powerplate.

My face is completely red now after spending to much time in the steamroom. I was having a chat with one of the gymboys and they always lurk around in there for ages. I always end up having to leave midscentence because i get to hot. Beeing swedish, i thought i would deal with steams and sauna better, but no. i look like a tomato now.


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Kan du inte göra en liten video-blogg? Skulle va kul att höra din röst 🙂

 2. Hej Tess.

  Jag är ny i London och letar efter ett trevligt gym, har testat några hittills men inte hittat något som jag faller för, det måste ju kännas 100% eller hur..Kan du tipsa om nåt ställe?

  Gillar din blogg:)

  1. Hej Frida!

   Vad kul att du bor här! Jag har bara tränat på Esporta, men jag gillar det som tusan. Jag tror att det är viktigt att välja ett gym som inte ligger för långt bort från där du bor. Då är chansen större att du går oftare.

   kram

   Tess