Bästa klassen.

Allså fy tusan vad kul Acting for Camera är!

Det kommer nog att bli min favoritkurs. I dag fick vi ett manus, lärde oss det och spelade upp det framför kameran. Det låter kanske lite läskigt, men det var extremt roligt och manuset var hämtat från en Alien/zombie film och var en kärleksscen. (Mellan människor.. inte aliens och zombies)

Det gick verkligen jättebra och jag fick bra kritik så jag känner verkligen att det höjde mitt självförtroende.

Till nästa vecka måste vi välja en monolog från en film eller teater och spela upp. Jag gillar film mycket bättre så jag funderar på att välja något Natalie Portman eller Kirsten Dunst har spelat. De är mina favoritskådespelerskor, så det skulle vara jättekul att prova på något från en av deras filmer.

Vad tycker ni att jag ska välja?

I dag rotade jag fram min bruna läderjacka från Oasis, jag använder mina plagg i omgångar och nu kände jag att det var dax att den får komma fram igen. Mest älskar jag det leopardfärgade fodret.

.

.

I looove my Acting for camera class!


Its my new favourite course. We got a script, learnt it and performed it infront of the camera. I was a bit nervous at first, but when we did it, we did so well. We watched it back after and i got some great feedback, so im very happy now. The script was from an Alien/zombie film and it was a lovescene (between humans…).

For next week we have to pick a monologue and perform it infront of the class. I think i will pick something from a movie with Kirsten Dunst or Natalie Portman since they are my favourites. What do you guys think?

I wore my old brown Oasis leatherjacket today. I havent used it for a while but now it was time for it to get out of the closet again. I really love the leopard lining.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Halloj! Jag sitter och nattugglar mig och läser gamla blogginlägg du gjort från 2007! Jag måste fråga ett par saker: 1. Du hade en Herbal Essence casting och du fick tyvärr inte visa upp dina bästa Meg Ryan orgasm skills…frågan lyder: Hade du tränat på Herbal orgasmen? 😀
  Fråga 2. Vad hände med din sjukt balla svarta sammetsklänning från ebay som du köpte för £2.50?? (höhö, jag kanske för se mer av den senare…)

  Övriga frågor:
  Hur gör du för att alltid ha ett så snyggt shimmer i ansiktet? Du ser alltid ut som om du skimmrar!

  Kan vi inte få se lite mer av Tess’ garderober, sneeella sneeella! 😀 Ditt inlägg om att plantera i de fulaste kläderna man har var snorkul! Vad har du för mer skojs därinne?

  1. Hej Klara!

   Vad kul med en till nattuggla, jag är precis likadan.

   Haha, 2007 har jag inte tittat in hos på länge. Kanske borde göra ett par besök i arkivet snart.

   Fråga 1 – Japp, såklart jag har tränat på den, har inte alla det? Lite som Harry mötte Sally. Jag skulle inte kunna hålla mig, man måste ju testa. Har du provat?

   Fråga 2 – Ja du, jag tror att jag har glömt den i pappas hus hemma i Stockholm. men den ska hämtas upp så fort jag är hemma igen, jag borde även ha mina svarta sammetsbyxor där. Oj vad jag fick längtan efter dem nu!

   Fråga 3 – Jag har ganska skinande hud av mig själv, men så använder jag också Make up stores ”wonderpowder” Testa, det är grymt för skimmer!

   Jag kan absolut dela med mig mer av mina kläder i garderoben. Det är en ganska salig blandning där inne. Så det kan nog bli kul.

   kram

   Tess

 2. TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSS….näääär är det dags för en till frågestuuuund?

  1. Hej Mia!

   Snaaaaaaart 🙂 Jag var så dålig på förra frågestunden så jag tänker vänta till jag har ordentligt med tid att svara. Men du får gärna fråga mig saker här med.

   kram

   Tess

 3. Kanske något med Kristen Dunst från Marie Antoinette? 🙂 Hon hade väl några monologer där om jag minns rätt…
  Annars kanske från Natalie Portman i Closer, där sa hon väl lite intressanta grejer? 🙂

  1. Hej Mia!
   Tack för tipsen, jag ska kolla upp dem!
   kram
   Tess

 4. Jag är egentligen inget stort fan av Kirsten Dunst, men älskar älskar älskar ”Drop dead gorgeous”!! Filmen är ju inspelad i ett dokumentär-format, så är ju en del intervjuer och sånt som kanske passar en monolog…