Coolio

I morgon är det inga aktiviteter planerade förrän runt 17.00 då det är Cocktailparty i stora villan.

Så vi tänker spendera dagen på stranden. Det går inte riktigt att bada i vattnet här efter som det är Atlanten och svinigt kallt. Det badar pingviner här – så kallt är det. Men ligga på stranden går hur bra som helst, men man måste passa sig för vilken strand man väljer. Det finns turistranden, parstranden, gaystranden, nudiststranden och sen den coola stranden där alla coolisar hänger. Vi ska såklart till den coola stranden, hoppas jag…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. ohh du verkar ha det uuuuunderbart!! Njut, for i forrgar, igar och idag ar det vit gra moln med regn i luften! Vi ses nar du kommer hem! 🙂 xx

  2. Hej, jag skriver den här kommentaren i ett desperat behov av att nå ut. En familj som står mig mycket nära har efter 3 år blivit utvisade från sverige och ska nu tvingas tillbaks till ett land där dom är förföljda och hotande till livet. En ensamstående misshandlad mamma, en apatisk 18 åring, en fnissig 14 årig flicka, en bandy spelande 11 årig pojke och en sprallig 9 åring ska tillbaks till ett land där dom bara har dåliga minnen och en mörk förmodligen en väldigt kort framtid att vänta. SNÄLLA alla som läser detta, gå med i gruppen- ALLA VI SOM TYCKER ATT ESA OCH HENNES FAMILJ BORDE FÅ STANNA I SVERIGE på facebook, det är ett sista försök att få makthavarna att ändra sitt beslut. Ett litet facebookklick kan vara skillnad på liv och död för en hel familj!
    Vi behöver eran hjälp, snälla var med och gör en insats nu!
    Många Kramar Camilla

  3. Ser riktigt härligt ut =) Hur länge ska du vara där?

  4. hej vackra du ohh typiskt ditt mail hade hamnat i min skräpkorg!!!! Hur mår du? Tack så hemskt mkt för senast 😀 Var så kul! Vi måste ses igen, jag funderar på att åka ner snart igen, i lite mer lugn och ro 😉 puss o kram