En kväll på Caprice

Söta Bilee som ska gifta sig på lördag...

Jag passade på att sova ett par timmar och tur var det eftersom hela gänget som är här. Dvs ungefär 20 personer hittills möttes upp på Caprice i Camps bay för en drink eller.. hm 8.

Mike som står brevid mig är brudgummen

Vi har festat, dansat och druckit Rockstar-Mojitos hela kvällen och jag måste påpeka att, aouch vad snygga alla sydafrikanska killar är. Jag har aldrig sett något liknande. Alla killarna i bröllopsgänget är gifta eller förlovade så jag och de andra singeltjejerna minglade runt lite och försökte låta bli att se ut som om vi var på buffé. En buffe av väldigt vackra män…

Kalla mig pervoTess!

Nu sitter jag och äter roomservice i sängen. Vi ska hika hela vägen upp till toppen på Table mountain i morgon. Gissa när vi ska starta… klockan 7!! Jag kommer att dö…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. OMG sydafrika here I come!! =P haha

  2. grabben med tva ol, heter han Patrick?

    x A

  3. Du är så otroligt söt, de ska du veta!

    Kramar Sandie